Welkom bij Ivich en Roger!
Door: Roger
Blijf op de hoogte en volg Roger en Ivich
08 Oktober 2010 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Onze reis naar Zuid-Afrika begon eigenlijk al in januari van dit jaar in Curacao op een toeristische struisvogelfarm. Niet dat die struisvogels ons nou over de streep trokken, maar de menukaart met Suidafrikaanse gerechten bracht ons wel op een idee. We moesten maar weer eens een land bezoeken met een rijke recente geschiedenis, Nederlands erfgoed, een exotische bevolking, heerlijk eten, mooi weer, maar vooral een prachtige natuur. In dit dagboek kun je onze reisverlagen en foto's bekijken.
Wil je op de hoogte blijven van alle avonturen van Ivich en Roger schrijf je dan in voor de mailinglist en ontvang direct een e-mail voor elk nieuw reisverslag! Schrijf je in voor deze mailinglist in het "Blijf op de hoogte"-blok op deze pagina!
Veel lees- en kijklezier!
18 Oktober 2010 - 06:51
Loeske En Roy:
We kijken uit naar jullie reisverhalen en foto's. Heel veel plezier!!! Liefs L&R -
18 Oktober 2010 - 08:47
Dice:
Veel plezier Roger en fam, we hebben nu al subsidievraagstukken waar we niet uit komen... hoe moet dat nu?