Onze wildstand schiet omhoog!
Door: Roger
Blijf op de hoogte en volg Roger en Ivich
08 Juli 2013 | Canada, Banff
Als het dan eindelijk droog is kunnen we een trail doen die uitkomt bij de Bow rivier, waar alleen nog aangespoelde bomen en takken stille getuigen zijn van de watersnood twee weken geleden. We lopen door een naaldwoud naast het Fairmont Banff Springs Hotel, dat boven Banff uitsteekt. Na de wandeling gaan we er een kijkje nemen maar het is té megalomaan en té kitsch om er koffie te drinken. Aan het einde van de dag gaat de zon toch nog volop schijnen en besluiten we om alsnog de bergmeren te bezoeken rondom Banff. De zon kleurt het Minnewanka meer en het Two Jacks meer zó prachtig turquoise dat we pas weer laat terug zijn in het hotel. De kindjes nemen een bak yoghurt en wij eten afhaal-Japans op de hotelkamer.
Onze wildstand aangevuld:
- nog een kariboe in het centrum van Banff;
- een hert bij de kerk van Banff;
- drie dikhoornschapen in de omgeving van Banff;
- eekhoorntjes tellen we niet meer, dat is geen doen.
11 Juli 2013 - 21:21
Warden:
Leuk jullie verslag te lezen! Matthias is erg geinteresseerd in het dikhoorn schaap. Die kennen ze niet in Bemelen. -
12 Juli 2013 - 10:22
Marijke:
Een echte avontuurlijke reis. We wachten natuurlijk op Rogers gevecht met een gevaarlijke bruine beer!